Sociedad
Transporte aéreo

El Govern central revisarà la seva negativa a la OSP entre Maó i Barcelona

El ministre José Luis Ábalos accepta repensar-se el tema després que ERC, a instàncies de Més per Menorca, li preguntés pel tema

Ábalos estudiarà de nou la possible OSP Menorca-Barcelona. / Més per Menorca.

Mahón

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos, ha dit que 'pren nota' sobre la petició de Més per Menorca de reconsiderar la decisió sobre l'Obligació de Servei Públic en la ruta aèria Menorca-Barcelona. La diputada d'Esquerra Republicana de Catalunya  Marta Rosique ha demanat aquest dimecres al ministre espanyol, a petició de Més per Menorca, que tingui en compte les especificitats i les necessitats dels ciutadans de l'illa a l'hora de determinar si l'OSP és necessària. Rosique li ha dsemanat a Ábalos, durant una compareixença en comissió parlamentària, que reconsideri la resposta i enceti el diàleg necessari amb el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca.

Cal recordar que el passat 31 de gener el director general d'aviació civil va respondre a la presidenta del Consell donant a entendre que no s'havia detectat cap situació en la qual la connectivitat de la ruta estigués compromesa.

Ara la situació dona un gir de 180 graus amb la nova resposta del ministre Ábalos que reobre la qüestió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00