Sociedad

L'Uni s'enfrontarà al Venècia a l'Eurocup

L'anada de l'eliminatòria es jugarà a fora, possiblement a Ljubliana, i la tornada a Fontajau

Si l'equip gironí supera l'eliminatòria, es trobarà a semifinals el guanyador del Castors Braine - València

Perfumerías Avenida o Kursk, només en una hipotètica final

El Reyer Venezia. / Imatge: Euroleague Women

Girona

El sorteig dels quarts de final de l'Eurocup ha emparellat l'Spar Citylift Girona amb el Reyer Venècia italià. L'anada es disputarà a fora el 12 de març i la tornada el dia 19 a Fontajau.

En principi, el partit d'anada s'ha de jugar a Venècia però l'amenaça del coronavirus podria fer-lo reprogramar a Ljubliana, on la FIBA ja va emplaçar el Venècia - TTT Riga de l'última jornada de l'Eurleague que les letones, com el Sopron, també es van negar a jugar.

El Reyer va quedar 5è al grup A d'Eurolliga amb un balanç de 5 victòries i 9 derrotes, un triomf menys que l'Uni. La cinquena victòria és el triomf als despatxos per 20-0 contra el TTT Riga.

Si l'Uni és capaç d'eliminar les italianes, el seu rival a semifinals serà el vencedor de l'eliminatòria entre el Castors Braine belga i el València Bàsquet. El sorteig ha fet que ni el Dyanmo de Kursk ni Perfumerías Avenida (que s'enfronten entre ells a quarts) es puguin creuar pel camí fins a una hipotètica final.

L'altre encreuament de quarts de final és el Carolo - Landes, que s'encreuarà amb el vencedor dek Kursk - Perfu a semis.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00