Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 30 de Marzo de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Rueda de prensa de los técnicos de Sanidad, hoy sin Fernando Simón

Santa Coloma estrena un equipament d'atenció integral a les dones

Estarà situat a La Ciba i vol ser referent en matèria de polítiques feministes i d'igualtat

Exterior de la Ciba a Santa Coloma de Gramenet

Exterior de la Ciba a Santa Coloma de Gramenet / Google Maps

Santa Coloma de Gramenet estrenarà dimecres un equipament dedicat exclusivament a serveis i recursos per a les dones. Un espai que vol ser referent en matèria de polítiques feministes i d'igualtat. Estarà situat a La Ciba, la històrica fàbrica de productes farmacèutics de la ciutat.

La Ciba es convertirà en un equipament d’atenció integral a la dona. Hi haurà espais d’assessorament laboral i els serveis especialitzats per abordar les violències sexuals i masclistes. Però també llocs de creació artística i de recerca en l’àmbit del feminisme i les desigualtats de gènere.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, explica que aquest equipament “té una component molt innovadora respecte al que s’ha fet fins ara en polítiques d’igualtat perquè ofereix una resposta integral a totes aquelles qüestions relacionades amb les desigualtats de les dones”.

Dimecres s’inaugurarà la primera fase. Seran 300 metres quadrats on es podrà trobar assistència per les dones víctimes de violència, una biblioteca i un espai de recerca per impulsar estudis en l’àmbit de gènere.

Després de l’estiu s’incorporaran els serveis de promoció econòmica i assessorament laboral. I l’any que ve s’impulsarà una residència pensada especialment per a dones que han sigut mares molt joves i sense recursos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?