Sociedad
Coronavirus

La por al coronavirus afecta plenament la vida menorquina

Es suspèn el congrés de Sine Dolore, un viatge de grup a Terra Santa i a Simón Orfila li cancel·len una òpera a Palerm

A Simón orfila li han suspès el Nabucco que havia de cantar al Teatro Massimo de Palerm per la por al coronavirus. / Simón Orfila.

Mahón

Les mesures que s’estan aplicant arreu per tractar de controlar el coronavirus afecten ja de manera molt directa a Menorca. El congrés mèdic que cada any organitza Sine Dolore s’ha suspès. S’havia de celebrar a finals d’abril, començaments de maig, però avui divendres s’ha anunciat que es cancel·lava l’edició d’enguany.

Un altre que ha patit les mesures de prevenció és el baix alaiorenc Simon Orfila qui havia de cantar Nabucco al Teatro Massimo de Palerm, a Sicília. Però a Itàlia s’han tancat els teatres per evitar contagis. El cantant menorquí, que havia d'interpretar a Zaccaria, s'ho prenia amb filosofia i explicava que ara tindrà unes 'vacances a la força'.

L’Església tampoc escapa a aquest fet. D’entrada el Bisbat de Menorca ha demanat que ningú es doni la ma al moment de la pau a les eucaristies i també ha buidat les piques d’aigua beneïda a l’entrada. A més ha suspès un viatge a Terra Santa que s’havia de fer aquest mes perquè Israel ha decretat una quarantena a tota la gent que provingui d’Espanya i vulgui anar al país del Proper Orient.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00