Sociedad

Continuen buscant la persona desapareguda en l'explosió a la Verneda i els ferits ja estan donats d'alta

Els Bombers asseguren que l'accés a la zona zero és "complicat" però afirmen que el perill ja està "controlat"

Bombers treballant a la zona de l'explosióACN

Barcelona

Els serveis d'emergència continuen buscant la persona desapareguda en l'explosió a l'empresa de productes químics Proquibasa que va tenir lloc dimarts a la tarda a la Verneda. Angel Lopez, cap d'intervenció dels Bombers, ha explicat que el perill i la zona de treball estan "controlats" però l'accés és "complicat" degut als cascots i el formigó acumulat per l'explosió. Zulma Itzaina, sotscap territorial del SEM a Barcelona, ha informat que tots els ferits ja estan donats d'alta. Els serveis d'emergència van traslladar aquest dimarts 13 persones dels 20 afectats, 4 a l'Hospital del Mar i la resta a CUAPs. Els ferits van ser traslladats principalment per policontusions, sobretot a extremitats inferiors.

Una persona va morir en una explosió en una indústria de productes químics al polígon Montsolís de la Verneda de Barcelona.

L'edifici està situat al número 50 de la Via Trajana, al districte de Sant Martí.

Protecció Civil va situar en estat d'emergència el pla Plaseqcat i va estar en contacte amb els Bombers de Barcelona i amb l'empresa per confirmar el tipus de productes afectats en l'explosió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00