Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 28 de Mayo de 2020

Otras localidades

Coronavirus

El Covid-19 no afectarà la campanya turística a partir de juny

Els estudis de Big Data de l'empresa Mabrian apunten un estiu normalitzat pel que fa a la ocupació hotelera a partir de juny

Balears té una forta imatge de seguretat sanitària.

Balears té una forta imatge de seguretat sanitària. / Mabrian

El coronavirus tindrà un efecte molt important a curt termini al sector turístic, però a partir de juny i pel que fa a la temporada alta tot indica que serà una campanya normal. Així, al manco, s’apunta des de l’empresa Mabrian que analitza les informacions a través de Big data.

Mabrian ha analitzat el comportament dels quatre principals mercats emissors per a Espanya i com afectarà a zones turístiques com País Basc, Balears, Catalunya, Canàries i Madrid. I tot indica que, a partir de juny es normalitzarà la situació.

Un aspecte important en aquest sentit és que la percepció de la seguretat sanitària a les illes és molt gran i amb aquesta crisi només ha baixat un 0,39%. Aquest índex és el segon més alt de tota Espanya el que ens dona avantatge respecte a d’altres destinacions.

De tota manera aquesta és la informació a 3 de març per la qual cosa la percepció podria baratar durant les properes setmanes en qualsevol sentit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?