Jueves, 29 de Octubre de 2020

Otras localidades

Coronavirus

El Covid-19 no afectarà la campanya turística a partir de juny

Els estudis de Big Data de l'empresa Mabrian apunten un estiu normalitzat pel que fa a la ocupació hotelera a partir de juny

Balears té una forta imatge de seguretat sanitària.

Balears té una forta imatge de seguretat sanitària. / Mabrian

El coronavirus tindrà un efecte molt important a curt termini al sector turístic, però a partir de juny i pel que fa a la temporada alta tot indica que serà una campanya normal. Així, al manco, s’apunta des de l’empresa Mabrian que analitza les informacions a través de Big data.

Mabrian ha analitzat el comportament dels quatre principals mercats emissors per a Espanya i com afectarà a zones turístiques com País Basc, Balears, Catalunya, Canàries i Madrid. I tot indica que, a partir de juny es normalitzarà la situació.

Un aspecte important en aquest sentit és que la percepció de la seguretat sanitària a les illes és molt gran i amb aquesta crisi només ha baixat un 0,39%. Aquest índex és el segon més alt de tota Espanya el que ens dona avantatge respecte a d’altres destinacions.

De tota manera aquesta és la informació a 3 de març per la qual cosa la percepció podria baratar durant les properes setmanes en qualsevol sentit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?