Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Covid-19

La Vall d'Albaida, tancada per coronavirus

Quasi totes les localitats han cancelat esdeveniments i dut a terme mesures de xoc

Imatge d'arxiu d'un esdeveniment a Bocairent

Imatge d'arxiu d'un esdeveniment a Bocairent / Jose A. Bernat Bacete

La Vall d'Albaida s'ha ficat mans a l'obra en la feina per evitar el contagi per coronavirus, difícil és trobar alguna localitat que no haja fet un pla de xoc per tractar d'evitar o reduir el citat contagi.

A banda de les aplicades ahir a Ontinyent, son moltes més localitat les que han ficat mesures molt semblants. Parlem per exemple d'Agullent, on a la ja coneguda suspensió del sopar a la Llar del Jubilat, la localitat d’Agullent ha decidit afegir els actes previstos, tant el Seminari de Primers Auxilis com el taller de robòtica, que anaven a celebrar-se durant aquest mes de maig.

Entre les mesures aplicades per part del Consistori a banda de les citades suspensions totes les activitats en instal·lacions municipals i via pública fins nou avís. També han inclos el tancament de Poliesportiu , Biblioteca Municipal, Llar dels Jubiltats, Casa de Cultura i Casal Jove; així com demanen evitar concentrar-se en espais amb afluència de públic tant a l’aire lliure com espais tancats.

D'entre tots els esdeveniments cancel·lats, un dels més importants del cap de setmana era la Fira de Productes Artesanals de Proximitat que anava a celebrar-se a Bocairent i que ha sigut cancel·lada pel govern municipal. A banda, també s’han pres una série de mesures i tancaments que ens conta l’alcalde de la localitat Xavi Molina, qui també ha anunciat una dinàmica de seguiment de la situació.

Quatretonda també ha llançat un comunicat mitjançant el qual anul·lava tots els actes i esdeveniments públics; tant socioculturals, esportius com festius al Municipi, en un decàleg molt semblant a l’aplicat per Ontinyent.

L’Olleria ha suspés totes les importants activitats que anaven a tindre lloc esta setmana; coses com Esport i Dona o Naturbalance 2020 han sigut afectades.

Una de les exposicions més interessants que hi havia a la Vall d’Albaida, la Solidària de Playmòbils a Montaverner també s’ha vist aplaçada, així com tots els actes de Castelló de Rugat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?