Sociedad
Coronavirus Covid-19

L'ensenyament a distància funciona

13.000 estudiants menorquins reben per via telemàtica deures i material per aprendre malgrat el confinament

Els estudiants reben ensenyament a distància gràcies a les noves tecnologies i noten menys els efectes del confinament. / EFE

Mahón

Menorca té 13.000 estudiants de 64 centres diferents confinats a casa seva. Malgrat aquesta situació tan inusual, la majoria estan rebent deures i temari per via telemàtica per a que la suspensió de les classes presencials no sigui tan negativa. El delegat territorial d’ensenyament, Joan Marquès afirma que l’atenció a l’alumnat des de la distància funciona prou bé tot i les circumstàncies.

Marquès explica que els darrers dies de la setmana passada van permetre al professorat preparar-se de cara a la situació actual per poder espaiar els treballs a fer pels estudiants.

Més enllà de l’àmbit docent, l’estat d’alarma ha afectat molts d’altres tràmits administratius relacionats amb l’ensenyament com inscripcions per a exàmens i altres matriculacions. Els registres electrònics es mantenen oberts, però en Joan Marquès envia un missatge de tranquil·litat. Tots els terminis per a presentar documentació s’ajornen davant l’estat d’alarma que obliga a un confinament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00