Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma

Amb Stuani i Mojica si hi ha play off i el Girona el juga

L'ajornament de la Copa Amèrica per part de la Commebol faria que si el Girona acaba jugant el play off d'ascens a Primera pogués comptar amb Stuani i Mojica

Stuani podria seguir celebrant gols al play off si el Girona el disputa.

Stuani podria seguir celebrant gols al play off si el Girona el disputa. / Imatge: Girona FC

No tot son males notícies per al Girona. L'ajornament de la Copa Amèrica per part de la Commebol faria que, si es pot acabar la lliga i l'equip gironí acaba disputant el play off d'ascens, pogués comptar amb el davanter uruguaià Cristhian Stuani i el carriler esquerre Johan Mojica.

En condicions normals, aquesta possibilitat no estava garantida perquè la Copa Amèrica tenia previst l'inici el 12 de juny i el play off d'ascens anava del 31 de maig al 21 de juny i això volia dir que Stuani i Mojica ni tan sols tenien garantida la presència a la primera de les dues eliminatòries d'ascens.

La possibilitat de no poder comptar, sobretot, amb Stuani -autor de 23 gols dels 40 de l'equip fins al moment- ha planat sobre els responsables esportius de Montilivi durant tot el curs. El director esportiu, Quique Cárcel, sempre hi ha passat de puntetes quan se li ha preguntat.

Ara la incògnita és saber si hi haurà final de lliga i play off. De moment, la LFP no ha anat més enllà de la suspensió de dues jornades però sense l'Eurocopa a l'horitzó -també ajornada- les possibilitats són més altes.

Sí que s'ha pronunciat el president de la RFEF, Luis Rubiales. Va dir ahir que la seva intenció era acabar-la abans del 30 de juny "sense que aquesta data sigui un mur infranquejable".

Rubiales va descartar una lliga de Primera de 22 l'any que ve, congelant els descensos i limitant els ascensos als dos equips que ara ocupen plaça d'ascens directe, una de les possibilitats que s'han filtrat aquests dies.

"El més just és que els que s'han guanyat el dret de pujar ho facin i els que hagin de baixar, baixin. Ens mou la justícia i la homogeneïtat de la competició", va sentenciar. Però no té l'última paraula.

Sigui com sigui, si la lliga s'acaba, hi ha play off i el Girona l'acaba disputant, ho podrà fer amb tots els seus efectius.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?