Sociedad

Les lligues de bàsquet, ajornades fins a l'abril

La Federació Espanyola ha comunicat que s'ajorna la jornada del 28 i 29 de març de la Lliga Femenina i Femenina 2 així com les LEB i l'EBA

La Federació allarga la prohibició una setmana més. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

Girona

La Federació ja havia suspès les jornades corresponents al 14 i 15 de març i la del 21 i 22. Ara ha anunciat que, degut a la situació, n'ajorna una altra, la que s'havia de disputar el 28 i 29 de març. Per tant, si aquest fos l'últim ajornament, la competició es podria reprendre, com a molt aviat, el cap de setmana del 4 i 5 d'abril.

Això afecta l'Uni Girona (Lliga Endesa), Geieg-Uni (Lliga femenina 2), Bàsquet Girona (LEB Plata) i el Quart-Germans Cruz (EBA).

En el cas de l'Uni, implicaria poder tornar a competir en l'última jornada de la fase regular, la 26, que l'enfrontaria al Cadí la Seu a Fontajau. Quedarien pendents de recuperar els partits a la pista de Mann Filter i Bembibre i el de casa contra La Laguna.

La plantilla de l'Spar Citylift, com la de tots els equips, està confinada a casa amb treball específic però hi ha tres jugadores que han marxat al seu país. Les últimes en fer-ho han estat l'australia Abby Bishop, que s'acomiadava ahir, i la nordamericana Adaora Elonu, que ho ha fet avui. Prèviament ho van fer Sonja Vasic i Tijana Andusic.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00