Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Las últimas noticias sobre el coronavirus en el mundo
Coronavirus Covid-19

Compromís per Ontinyent reitera el seu suport a les mesures aplicades pel govern municipal contra el COVID-19

A banda fa una petició al Govern Central perquè no deixe caure les pymes

Foto d'arxiu del Portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig

Foto d'arxiu del Portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig / Radio Ontinyent

Aquest dilluns va tindre lloc a l'Ajuntament d'Ontinyent una reunió dels portaveus dels grups municipals representats al consistori, relativa a la situació en què es troba la ciutat respecte a l'epidèmia de COVID-19. Durant aquesta trobada, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha reafirmat el suport del grup valencianista a les mesures aplicades pel govern municipal per combatre el virus.

Després de la reunió, Nico Calabuig ha destacat la importància de la trobada i ha assenyalat que "el diàleg entre els diferents grups polítics és essencial per coordinar totes les accions i fer front a aquesta emergència sanitària junts, units. A Ontinyent combatem el COVID-19 cooperant entre totes les forces polítiques, perquè la salut està per damunt de tot. Per això, en aquest tema, el govern municipal sap que té tot el nostre suport i ajuda a la seua disposició, tal com li vam manifestar a l'alcalde des del primer moment".

Des de Compromís per Ontinyent s'ha assenyalat, a més, la importància de defensar, també de forma unitària i des de l'àmbit local, l'aprovació per part del Govern estatal d'una bateria de mesures i ajudes encaminades a fer front a les conseqüències econòmiques i socials d'aquesta crisi sanitària.

Respecte a aquest últim punt, Nico Calabuig ens comenta les mesures que reclamen des del partit polític valencianista per ajudar a autònoms i pymes.


Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?