Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma

El Coronavirus afecta neteja i recollida d'escombraries

A Calonge han partit la plantilla d'escombriaires en dos per evitar que un possible contagi paralitzi el servei mentre que a Roses canvien la rutina perquè, com que hi ha menys gent al carrer, s'embrut menys

Els contenidors serà un dels punts on s'actuarà especialment per desinfectar

Els contenidors serà un dels punts on s'actuarà especialment per desinfectar / Ajuntament de Roses

A Roses han decidit reduir els torns del servei de neteja de la ciutat i incorporar com a prioritat la desinfecció d’espais públics amb aigua a pressió, detergents, lleixiu i altres desinfectants.

L’Ajuntament ha anat aplicant fases d’un pla per adaptar-se a la realitat del confinament i centrar-se en netejar contenidors. A més els carrers estan més buits i, en conseqüència, menys bruts. Els torns del servei de neteja s’han adaptat per evitar coincidir en els mateixos espais.

A Calonge han pres mesures específiques en la recollida d’escombraries, considerada servei essencial pel Decret d’Estat d’Alarma. De fet, han partit la plantilla en dos grups per tenir una reserva si hi ha algun cas de contagi. El regidor de Medi Ambient, Norbet Botella, demana paciència i civisme als veïns. La recollida es fa cada dia, però s’allarga més hores del que és habitual.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?