Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma

Demanen la suspensió definitiva

Gairebé tots els equips de la LEB Plata, inclòs el Bàsquet Girona, demanen a la Federació que doni per acabada la temporada

Foto oficial.

Foto oficial. / Imatge: Bàsquet Girona

La Federació Espanyola va ajornar la represa de les competicions un cap de setmana més però la immensa majoria dels clubs que militen a la LEB Plata, entre ells el Bàsquet Girona de Marc Gasol, li han demanat anar més enllà.

Han firmat un comunicat en el que consideren que, econòmicament, és inviable aguantar la situació i els problemes s'agreujarien en el cas d'haver de reprendre en un escenari d'incertesa.

  • Davant la gravíssima situació en la que ens trobem, resulta impossible planificar el final de la temporada -no sabem quan finalitzarà l'estat d'alarma- i no és possible mantenir els contractes de forma indefinida pel perjudici econòmic que suposaria.
  • A dia d'avui, molts clubs ja havien planificat y reservat els viatges per a la resta de la temporada, en la majoria dels casos es perdrà tot o la totalitat de la despesa. Si a més a més, haguéssim de tornar a fer aquests viatges, el problema seria doble.
  • La majoria dels jugadors estrangers han marxat als seus països.
  • Les instal·lacions d'entrenament i joc, en la seva majoria municipals, continuen clausurats de forma indefinida i la seva obertura podria ser en dates diferents depenent de cada CCAA, província o, fins i tot, localitat.
Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?