Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Coronavirus Covid-19

La Generalitat Valenciana aplica la renovació automàtica de tractaments crònics

Si et prescriuen una medicació per telèfon podràs acudir directament a la farmacia

Foto d'arxiu d'una farmàcia

Foto d'arxiu d'una farmàcia / Tom Werner

La Generalitat Valenciana continua llançant mesures per tractar de detenir l’expansió del Covid-19, l’última radica en permetre que els malalts puguen anar directament a la farmàcia per no col·lapsar el centre de salut o el punt d’atenció continuada d’urgències.

En un comunicat, la Generalitat ha informat de que els tractaments crònics s’han renovat de forma automàtica per dos mesos, pel que quan finalitze el període de vigència, simplement hauràs d’anar a la farmàcia amb el SIP perquè et dispensen els medicaments.

Si et prescriuen una medicació per telèfon, també podràs acudir directament a la farmàcia, ja que no serà necessària la fulla de tractaments vigents, però si la tens, se’t recomana que la dugues, i amb estos dos detalls tracten de facilitar la dispensació dels medicaments reduint la visita als centres.

Per als controls periòdics de malalties cròniques, com a diabetis o hipertensió, i per a les revisions anuals pediàtriques de pacients sans, espera la telefonada del personal assistencial. Et facilitaran nova data i cita domiciliària si és necessari.

Per a realitzar gestions administratives, com renovar receptes, arreplegar analítiques o parts de confirmació no et desplaces; crida al centre de salut. El personal resoldrà estos tràmits.

Amb símptomes de tos seca, febra, sensació de falta d'aire moderada, crida al 900 300 555

Tots aquests detalls serviran per combatre al virus i millorar la nostra seguretat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?