Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Coronavirus Covid-19

Ontinyent facilita la compra a domicili d'aliments i medicines a les persones majors confinades

L'objectiu és protegir als grups de major risc durant la crisis del Coronavirus

Reunió de l'equip de Govern durant la crisi del Coronavirus

Reunió de l'equip de Govern durant la crisi del Coronavirus / Ajuntament d'Ontinyent

L'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, va anunciar la posada en marxa d'un servei d'atenció telefònica a les persones majors o amb la mobilitat reduïda que viuen confinades pel coronavirus. El servei, que serà atés per 6 psicòlegs municipals, posa a disposició de la gent més vulnerable la possibilitat que li facen la compra d'aliments o medicines i li la porten a casa.

Les persones interessades hauran de fer la comanda per telèfon i abonar el cost de la compra dels aliments o els medicaments una vegada li siga entregada en el seu domicili. L'alcalde ha explicat que les persones que telefonen al número 96 291 82 10 rebran també atenció psicològica o podran demanar que els traslladen a un centre sanitari: "estem treballant per arribar allà on observem que les grans administracions no arriben, atenent necessitats de les persones amb més desavantatges per fer front a l'impacte del Covid-19", manifestava Rodríguez.

El servei, que també atendrà consultes de psicologia a la població en general, es prestarà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Al mateix temps, l'Ajuntament aprofitarà la informació obtinguda gràcies al programa social contra la soledat no desitjada per posar-se en contacte telefònic amb les vora 600 persones majors que respongueren a l'enquesta.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?