Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Coronavirus Covid-19

Coeval mostra la seua preocupació per les empreses de La Vall d'Albaida

La Confederació d'empreses comarcal comenta les mesures aplicades pel Govern

Foto d'arxiu d'una de les jornades de COEVAL

Foto d'arxiu d'una de les jornades de COEVAL / Coeval

El coronavirus està convertint-se en un autèntic malson, i és que als grans perjudicis que està tenint sobre la salut i sobre l’estat de la sanitat, també se suma el mal que està causant a les distintes empreses.

El Secretari General de la Confederació d’Empreses de la Vall d’Albaida, COEVAL, Vicent Donat va mostrar a l’espai hoy por hoy Vall d’Albaida la seua preocupació per la salut de les persones i després ens va comentar les grans pors que tenen treballadors i empreses de la situació creada pel Covid-19 i el que necessiten per “tornar a la normalitat”, del que considera “un malson”, el sentim.

El llançament de les mesures aplicades pel Govern continuen sent estudiades des de Coeval, que en boca del seu Secretari General comenten que, el titular ens agrada, però volem llegir la lletra xicoteta i esperem que es puga arribar a un acord respecte als autònoms que són, paraules textuals de Vicent Donat, “la base del país”. Respecte a ells, comenta, estem buscant si es pot millorar la situació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?