Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 06 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO Sigue minuto a minuto la última hora sobre la crisis del COVID-19

6 casos nous a Menorca eleven ja a 21 el nombre d'afectats per coronavirus

Durant aquest cap de setmana hi ha hagut també 2 altes mèdiques

Representació de Coronavirus

Representació de Coronavirus / Pixabay

Segueix creixent el nombre d’afectats per coronavirus a Menorca tot i les mesures de seguretat i el confinament.

Segons les darreres dades de la Conselleria de Salut, dades fetes públiques aquest diumenge a migdia, hi hauria ara mateix 6 nous casos de contagi arribant a un total de 21 persones infectades en total. Aquests 6 casos nous estarien en tractament de les UVAC, és a dir, passant el procés víric des dels seus respectius domicilis. En total son 12 ja les persones que troben en aquesta mateixa situació. A més, continuen ingressades 5 persones a l’Hospital Mateu Orfila, 4 a planta i una d’elles a la UCI, estable dintre de la gravetat.

La bona notícia és que durant el cap de setmana s’ha donat l’alta a dues persones que es trobaven ingressades. Així idò, són 4 ja les persones que han superat la malaltia a Menorca.

A les Balears, el balanç de morts amb coronavirus (no forçosament DE coronavirus) a dia d'avui és de nou persones, cinc en les últimes 48 hores. Als dos casos coneguts dissabte a la nit, s’ha de sumar tres nous morts que ha notificat el Govern aquest diumenge.

Un home de 87 i un altre de 80 que han mort a Mallorca. Segons la Conselleria de Salut, tots dos amb patologies prèvies. Així mateix, el tercer registrat en el dia d’ahir era un home de 85 anys que duia diversos dies ingressat a l'UCI de l'Hospital Can Misses, a Eivissa i que també patia diverses patologies prèvies.

D'altra banda la Conselleria de Salut i Consum, ha recordat que aquest dissabte moria un home d'uns 80 anys a l'Hospital Universitari Son Espases i un jove d'uns 20, a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

En total hi ha 305 pacients amb coronavirus, 48 d'ells són professionals mèdics i ja s'han produït un total de 17 altes. Així mateix, més de 350 professionals es troben en aquest moment en vigilància activa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?