Sociedad

6 casos nous a Menorca eleven ja a 21 el nombre d'afectats per coronavirus

Durant aquest cap de setmana hi ha hagut també 2 altes mèdiques

Representació de Coronavirus / Pixabay

Mahón

Segueix creixent el nombre d’afectats per coronavirus a Menorca tot i les mesures de seguretat i el confinament.

Segons les darreres dades de la Conselleria de Salut, dades fetes públiques aquest diumenge a migdia, hi hauria ara mateix 6 nous casos de contagi arribant a un total de 21 persones infectades en total. Aquests 6 casos nous estarien en tractament de les UVAC, és a dir, passant el procés víric des dels seus respectius domicilis. En total son 12 ja les persones que troben en aquesta mateixa situació. A més, continuen ingressades 5 persones a l’Hospital Mateu Orfila, 4 a planta i una d’elles a la UCI, estable dintre de la gravetat.

La bona notícia és que durant el cap de setmana s’ha donat l’alta a dues persones que es trobaven ingressades. Així idò, són 4 ja les persones que han superat la malaltia a Menorca.

A les Balears, el balanç de morts amb coronavirus (no forçosament DE coronavirus) a dia d'avui és de nou persones, cinc en les últimes 48 hores. Als dos casos coneguts dissabte a la nit, s’ha de sumar tres nous morts que ha notificat el Govern aquest diumenge.

Un home de 87 i un altre de 80 que han mort a Mallorca. Segons la Conselleria de Salut, tots dos amb patologies prèvies. Així mateix, el tercer registrat en el dia d’ahir era un home de 85 anys que duia diversos dies ingressat a l'UCI de l'Hospital Can Misses, a Eivissa i que també patia diverses patologies prèvies.

D'altra banda la Conselleria de Salut i Consum, ha recordat que aquest dissabte moria un home d'uns 80 anys a l'Hospital Universitari Son Espases i un jove d'uns 20, a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

En total hi ha 305 pacients amb coronavirus, 48 d'ells són professionals mèdics i ja s'han produït un total de 17 altes. Així mateix, més de 350 professionals es troben en aquest moment en vigilància activa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00