Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Coronavirus Covid-19

Jorge Rodríguez i els agents socioeconòmics fan una crida per potenciar les compres al xicotet comerç

Han destacat la necessitat de comprar a les tendes locals

Imatge de la reunió que va tindre lloc a ll'Ajuntament

Imatge de la reunió que va tindre lloc a ll'Ajuntament / Ajuntament d'Ontinyent

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el agents socioeconòmics d’Ontinyent han fet hui una crida a la ciutadania per tal que faça les seues compres en el xicotet comerç, especialment durant el decret d’alarma. En una videoconferència de l’Alcalde amb els representants de les patronals i de les centrals sindicals de la ciutat, s’ha posat de manifest la greu situació en què es troba el comerç local per la paralització de l’activitat econòmica derivada de la pandèmia: “la situació és molt greu però la població d’Ontinyent s´ha de conscienciar que amb les seues compres por salvar el comerç local”, han insistit els representants de les patronals i els sindicats.

En la videoconferència han participat també el regidor de Promoció Econòmic, Pablo Úbeda, a més de Rafa Lurbe (Ateval), Javier Cabedo (Coeval), Jordi Martínez (Ahval), Elu Mancebo (Constructors), Amparo Boscà (Comerç Inn), Marisa Bernabéu (Soc), Jordi Vidal i José Campos (Comerciants de Sant Rafael), Raül Roselló (UGT) i Manuela Pascual (CCOO). La dinamització de l’economia durant i després de la crisi i l’ajornament i fraccionament dels tributs locals han estat les dues principals preocupacions que han centrat la reunió telemàtica.

Pel que fa als impostos i taxes municipals, l’Alcalde ha avançat que s’està estudiant l’ajornament o ampliació dels terminis de pagament, així com el seu fraccionament per facilitar la seua liquidació per part de particulars i empreses. L’Alcalde ha recalcat que tot i que és imprescindible que l’Ajuntament seguisca tenint recursos per atendre a tots els sectors de la població, “anem a tirar mà de totes les ferramentes al nostre abast per tal de no deixar ningú en el camí”, ha insistit Jorge Rodríguez durant la videoconferència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?