Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Coronavirus Covid-19

AHVAL demana que es frene el pagament d'impostos mentre dure l'estat d'alarma

L'Associació d'Hostelers de la Vall d'Albaida demana a la localitat que compren als comerços locals que han quedat oberts

Logo de l'Associació d'Hostelers de la Vall d'Albaida

Logo de l'Associació d'Hostelers de la Vall d'Albaida / AHVAL

Un dels sectors més perjudicats per la crisi generada pel Coronavirus estan sent els hostelers, que en gran part s’han vist obligats a tancar els seus negocis, menys aquells especialitzats en menjar a domicili que resulten ser una minoria a Ontinyent.

Des de l’Associació d’Hostelers de la Vall d’Albaida han hagut, com molts dels treballadors del gremi, de baixar la persiana dels seus negocis i suportar com poden aquesta crisi, buscant adaptar econòmicament una situació que això sí, comenten que ja miren llarg plaç i que comencen a rebre informació de les administracions com l’Ajuntament, ja que comenta el seu President, Jordi Martínez que “la cosa pinta llarga i cal recordar que actualment el nostre ingrés és 0”.

Martínez valora les mesures preses des del Govern i considera que “és una mesura inicial que tindrà que continuar treballant-se” i demana que s’apliquen de forma immediata algunes mesures. Escoltem a Jordi Martínez al programa Hoy por Hoy Vall d’Albaida.

El President d’AHVAL demana reforçar el xicotet comerç que no ha tingut que tancar durant aquesta crisis ja que “a banda d’evitar aglomeracions a les grans superficies estem col·laborant amb la gent del nostre barri”.

Per últim ha comentat el que podrà passar una vegada la crisi del Coronavirus acabe i com pot afectar a la gent tot el que ha pasat

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?