Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 03 de Abril de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El servei d'atenció a la gent major d'Ontinyent atén 31 telefonades durant el primer cap de setmana

La regidora Sayo Gandía ens comenta el gran èxit i que es el que busca en la seua majoria la gent major

Foto d'arxiu de la Regidora Sayo Gandía durant una roda de premsa

Foto d'arxiu de la Regidora Sayo Gandía durant una roda de premsa / Ajuntament d'Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut durant el cap de setmana 32 peticions d'atenció psicològica i de compra d'aliments i de medicaments, dins del servei telefònic posat en marxa el passat divendres per atendre a les persones majors i amb mobilitat reduïda confinades pel coronavirus.

La Regidora Sayo Gandía ens comenta que busquen amb aquest servici

Un equip de sis psicòlegs municipals rep les telefonades que van arribant. En cas de requerir una atenció psicològica, els mateixos professionals són els que fan l'atenció directament, mentre que si el requeriment és per compra aliments o medicaments o es tracta d'un trasllat a un centre de salut, la petició se centralitza en Serveis Socials i les regidores Natalia Enguix, Sayo Gandia i Paula Soler. El dispositiu, a més, compta amb el suport de Protecció Civil, Policia Local i Creu Roja, segons han explicat des de l'ajuntament.

En aquest sentit, l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha informat que durant els dies 18 i 19 de març, l'ajuntament es va posar en contacte amb un total de 542 persones majors de 65 anys que viuen soles a Ontinyent. El 88% de les persones telefonades va manifestar que estava vivint bé el confinament i cap d'elles necessitava que se li fera la compra o ser traslladada al centre de salut. Les persones que manifestaven cert decaïment o estaven preocupades per la situació rebran, en principi, atenció psicològica telefònica.

Escoltem a la Regidora referint-se al tracte amb aquestes persones.


 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?