Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma

Estudien millores a Figueres per evitar passatgers penjats a Portbou

L'alcalde de Portbou demana controls a l'estació de tren de Figueres per evitar viatgers que es pensen que poden arribar a França, amb la frontera tancada

Els turistes en el moment de ser acollits als baixos de l'Ajuntament de Portbou.

Els turistes en el moment de ser acollits als baixos de l'Ajuntament de Portbou. / Imatge: Cadena SER

L’episodi que va fer acabar amb la paciència de l’alcalde va ser quan aquest cap de setmana va haver d’acollir als baixos de l’ajuntament set turistes francesos i suïssos.

El mateix alcalde els va dur en una furgoneta de l’ajuntament fins a Cerbère, encara que el més habitual és que els turistes hagin de caminar per la carretera fins arribar a l’estació de Cerbère.

L’alcalde Xavi Barranco diu que és una escena que es repeteix cada dia, i ha reclamant a la Generalitat que augmenti la vigilància a l’estació de Figueres per avisar els viatgers que vagina Portbou.

Barranco demana: "Que a l'estació de Figueres es faci un control estricte de quins són els passatgers que van cap al nord, perquè han de ser persones que visquin als pobles o hi treballin".

Renfe va assegurar que aquesta setmana les màquines de l’estació ja no vendrien bitllets per anar a Cerbère, i que estaven fent una campanya d’informació per evitar que es repetís aquesta imatge.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?