Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma

L'Olot i el Llagostera presenten un ERTO

El Llagostera el va presentar ahir a la tarda, l'Olot ho fa fet avui

Oriol Alsina, entrenador i director esportiu del Llagostera.

Oriol Alsina, entrenador i director esportiu del Llagostera. / Imatge: UE Llagostera

L'aturada de les competicions està posant contra les cordes els clubs més modestos. El primer de les comarques de Girona que va fer oficial que presenta un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) va ser la UE Llagostera i menys de 24 hores després ho ha fet la UE Olot. Tots dos juguen a Segona B.

En tots dos casos, l'ERTO afecta a tots els treballadors i treballadores del club i en tots dos casos el missatge que envien és el mateix: abans que res, la salut de les persones.

Tots dos ho van fer oficial mitjançant un comunicat penjat a les xarxes. El Llagostera diu que "davant la situació excepcional que viu el país a causa de la crisi sanitària, social i econòmica desencadenada per la propagació del coronavirus i la suspensió de l’activitat futbolística", la UE LLagostera ha decidit acollir-se a aquesta fórmula legal. Una decisio que afecta "a la totalitat dels treballadors i treballadores del club" i que adopta "fins a nou avís".

El comunicat continua dient que "el primer de tot és garantir la salut i la integritat" de tota la gent que forma el club i és per això que, tot i l'ERTO, "el Llagostera manté contacte amb els seus futbolistes, tant del primer equip i filial com del futbol base per controlar que tinguin una bona salut".

El club qualifica el moment de delicat i creu que és moment "d'estar units, apel·lant al sentiment de família i unitat" que "sempre ha definit el club".

El de l'Olot és un text més breu en el que asseguren que "sempre posant per davant la salut i seguretat dels treballadors i treballadores" esperen "tirar endavant aquesta situació excepcional i difícil per tornar a la normalitat el més aviat possible".

Aquest matí, el president de la RFEF, Luis Rubiales, ha explicat que els clubs de Segona B i Tercera tenen garantit el 100% dels ingressos que venen de la federació i també ha anunciat una línia de subvencions fins a 4 milions d'euros a tornar en dos anys a cost zero.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?