Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma

Primer positiu per coronavirus d'un jugador del Girona

El club ja havia anunciat el positiu d'un integrant de l'staff tècnic

El Girona ha posat en marxa una campanya per recollir fons.

El Girona ha posat en marxa una campanya per recollir fons. / Imatge: Girona FC

El Girona s'ha convertit en el segon club de Segona Divisió que confirma un cas de coronavirus d'un futbolista després que l'Elche anunciés el 15 de març que el brasiler Jonathas havia donat positiu.

El club de Montilivi ha informat que un dels integrants de la plantilla professional ha donar positiu per COVID-19 després d'haver tingut símptomes compatibles amb la malaltia.

El club està molt sensibilitzat amb la pandèmia i fa uns dies va començar una recollida de fons per ajudar a l'hospital de referència de les comarques de Girona, el Josep Trueta i alguns dels seus futbolistes més destacats, com Stuani, han enviat missatges a les xarxes socials per animar a fer donacions.

És el segon cas a dins del club perquè el dia 21 de març, el Girona ja va anunciar que un integrant del seu staff tècnic havia donat positiu i que dos jugadors que també tenien símptomes van donar negatiu. En tots els casos, el Girona ha decidit preservar la identitat d'aquestes persones.

A Primera Divisió són més els clubs que han confirmat positius per coronavirus entre els seus futbolistes. A l'Alavés hi ha 15 positius, inclosos 3 jugadors dels que no se n'han dit els noms.

El València va anunciar que fins a un 35% de la plantilla tenia el virus i ha trascendit que Garay, Gayà i Mangala son tres dels que s'han vist infectats. A l'Espanyol, coincidint amb la seva estada a l'Alt Empordà es van detectar 6 positius, un d'ells, l'atacant Wu Lei. Quatre d'aquests jugadors ja han rebut l'alta.

La plantilla del Real Madrid també va ser una de les primeres a haver-se de confinar abans de l'estat d'alarma decretat pel govern en saber-se que el jugador de la secció de bàsquet Trey Thompkins s'havia infectat. La quarantena va afectar a tots aquells professionals que trepitjaven la ciutat esportiva de Valdebebas.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?