Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 03 de Abril de 2020

Otras localidades

Es dispara el contagi entre els sanitaris

Avui s'han registrat quasi un centenar de positius entre els professionals de la salut, la xifra més alta des de l'esclat de la crisi.

La xifra global de nous casos s'estabilitza per tercer dia

Cinc persones han perdut la vida aquest dimecres.

El personal sanitari del Trueta.

El personal sanitari del Trueta. / Imatge: ACN

Segueix l'escalada de casos de coronavirus a les comarques de Girona i segueix també entre els que treballen per contenir-lo, el personal sanitari. Segons la Generalitat, 96 professionals de la salut han donat positiu aquest dimecres i ja son 319 els que tenen el virus ara mateix.

És la principal diferència entre els números d'avui i els d'ahir que, per la resta, són pràcticament coincidents. Segons Salut, s'han registrat 171 nous positius, vuit més que dimarts però ahir els positius entre el personal sanitari van ser 21.

En total, ara mateix hi ha 877 contagis oficials per coronavirus a les comarques de Girona i 37 persones han perdut la vida des que es va declarar el brot. Són 5 més que ahir i 9 en dos dies mentre que, només el diumenge, van ser 14 les persones que van morir.

El nombre de malalts en estat greu ha pujat fins a 61. Són 12 més que ahir i una xifra pràcticament calcada a la de dimarts (11) i dilluns (12).

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?