Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Ábalos no descarta una prórroga del estado de alarma
Coronavirus Covid-19

Jorge Rodríguez agraeix el seu treball a l'empresariat ontinyentí

L'alcalde expressa la seua satisfacció veient que en estos moments s'està mostrant tota la solidaritat de les persones

Foto de l'alcalde Jorge Rodríguez junt al Gerent del Teler Chen Wu Keping

Foto de l'alcalde Jorge Rodríguez junt al Gerent del Teler Chen Wu Keping / Ajuntament d'Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït la solidaritat de l’empresariat ontinyentí per atendre les necessitats d’equipaments sorgides amb la crisi del COVID-19. El primer edil destacava com «un gran orgull» l’actitud de les empreses que estan prenent accions que ajuden a fer front a la situació, «i que ens mostren que d’esta situació tan negativa també podem traure lectures positives, hi ha gent bona que en els moments difícils contribueix a que el món puga eixir endavant».

El primer edil feia referència a les gestions realitzades des d’Ontinyent pel gerent del Centre Comercial El Teler, Chen Wu Keping, per tal de canalitzar l’adquisició per part del Govern Valencià de material molt divers per afrontar la crisi i que es preveu que arribe en dos avions des de Xina esta mateixa setmana. També al•ludia a l’empresa ontinyentina Publika, «que des del primer moment ha fet esforços perquè puguerem adquirir des de l’Ajuntament material totalment certificat i homologat que és molt difícil de trobar per l’alta demanda, com mascaretes, guants o bates».

A més a més, «cal fer menció molt especial a totes aquelles empreses que estan fins i tot fent donacions a fons perdut, de material que en molts casos estan produint ells mateixos seguint les indicacions necessàries per complir amb els requeriments de seguretat necesaris». En aquest sentit Jorge Rodríguez feia referència a empreses com Inaltech i MicroOhm, que estan fent ús de les seues impressores 3D per produir viseres de seguretat; la Cooperativa Vinícola Onteniense, que ha donat al voltant de 70 mascaretes; o Tejidos Mila Rosa, que està elaborant 2000 mascaretes tèxtils, en els tres casos per a donar-les de manera desinteressada a l’Ajuntament per tal que distribuisca este material entre els efectius d’emergències.

La primera tinent d’Alcalde, Natàlia Enguix, explicava que el material replegat per l’Ajuntament serà subministrat a la Policia Local, Protecció Civil, Operaris de Serveis Municipals i Neteja; i auxiliars d’ajuda a domicili tant municipals com d’associacions com ara AFAO, AMCO o les residències de persones majors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?