Sociedad
Coronavirus Covid-19

El Sant Joan de Reus es prepara pel pitjor escenari

S'acosten els dies en que es preveu un major nombre de casos per infecció del Covid-19 i és per això que els responsables de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus busquen alternatives als llits per no veure's col·lapsats. Sanitat estudia l'oferta dels hotelers de la costa: 50.000 llits.

Hospital Universitari Sant Joan de Reus / ACN

Tarragona

L'hospital Sant Joan de Reus es prepara per fer front als pitjors dies de la crisi triplicant la capacitat de la Unitat de Cures Intensives. Els seus responsables alerten que a finals d'aquesta setmana poden quedar superats i per això busquen ja llits alternatius.

Al Sant Joan hi ha ingressades 8 persones per coronavirus a la UCI...abans de l'Estat d'Alarma hi havien 14 llits per aquests casos de major gravetat, avui el personal mèdic fa mans i mànigues per adaptar-se a la situació. D’aquí la gestió de nous espais per poder atendre tal i com ha apuntat el regidor de Salut de Reus, Òscar Subirats.

L'hospital de Reus té prou espai com per multiplicar encara més la capacitat sense haver de recórrer a llits d'hotels o residències, però el departament de Salut està enllestint un pla de contingència per al conjunt de la regió sanitària Camp de Tarragona que podria entomar l'oferta dels hotelers: amb el turisme aturat, han posat els 50.000 llits de la Costa Daurada a disposició de les autoritats

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00