Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 30 de Mayo de 2020

Otras localidades

"És lògic que el Barça i l'Espanyol apliquin un ERTO, el Madrid també ho hauria de fer"

Conversem amb l'economista Gay de Liébana i amb l'ex vicepresident del FC Barcelona, Jordi Mestre

Conversem amb l'exvicepresident del FC Barcelona, Jordi Mestre i amb l'economista Gay de Liébana. En tots dos casos, ens ajuden a fer una lectura sobre l'impacte econòmic del coronavirus als clubs de futbol i concretament a clubs com Barça, Espanyol i Madrid. A més, Jordi Mestre també ens transmet la seva experiència des del gremi hoteler. Una distesa entrevista on acabem amb una divertida promesa del propi Jordi Mestre: "Si obro un nou hotel, es dirà 'Hotel 200%', en relació a un Neymar sobre el qual ha explicat que "futbolísticament hauria de tornar al Barça".

Jordi Mestre sobre l'ERTO al Barça: “El futbol professional és un altre món... Tot i això, estem en una situació global en què, sense ingressos, tothom s’ha d’apretar el cinturó. Per tant, també se l’han d’apretar jugadors i empleats”

Gay de Liébana sobre els ERTO's: “És normal que es facin ERTO’s als clubs, l’activitat futbolística està sense ingressos. A més, els patrocinadors no tenen visibilitat i hauran de renegociar les condicions de patrocini. Al Madrid també li recomano que ho faci..."

 

L'anècdota de l'entrevista

Gay de Liébana ha reconegut que va ser professor del propi Jordi Mestre, de Josep Maria Bartomeu i també de Sandro Rosell: "El Jordi era delegat de curs! Vaig ser mestre del Bartomeu, del Sandro... eren uns fenòmens, grans persones, grans alumnes!".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?