Sociedad

Tres morts més per coronavirus a les comarques de Girona

Fins ara, han mort 59 persones per coronavirus

Hi ha 742 afectats a la demarcació.

Façana de l'hospital Trueta de Girona / ACN

Girona

Les comarques de Girona han registrat avui tres persones mortes més per coronavirus. Amb aquestes, ja són 59 les víctimes mortals.

Pel que fa als afectats, el Departament de Salut confirma que hi ha 742 afectats. Són 286 menys que ahir, perquè només dona per bons els positius que han fet la prova PCR i, en canvi, ja no té en compte els contactes d'aquestes persones, encara que tinguin símptomes. D'aquests, 86 estan en estat greu i la meitat són professionals sanitaris.

Fins ara s'han donat 131 altes.

A partir de dilluns, l'hotel Ibis de Girona acollirà els primers pacients lleus amb covid-19 per alleugerir els hospitals, sobretot el Trueta i el Santa Caterina. La mesura va destinada a les persones que han d'acabar de passar el confinament aïllats i el seu domicili no reuneix les condicions adequadaes, ja sigui perquè hi ha persones en risc al voltant i es podria donar el cas d'un nou contagi o perquè l'habitatge no s'ajusta a les necessitats requerides per mantenir el confinament. El seguiment assistencial, en aquest cas, anirà a càrrec dels professionals del CAP Can Gibert del Pla i d'estudiants d'infermeria dels últims cursos.

També s'ha habilitat l'Hotel Palau de Sarrià de Ter per allotjar professionals perquè puguin descansar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00