Sociedad

Deu persones mortes per coronavirus aquest cap de setmana

Salut diu que ara mateix hi ha 790 positius confirmats i més de 400 sanitaris infectats

Una imatge de l'Hospital Josep Trueta. / Imatge: Ràdio Girona

Girona

Set persones van perdre la vida aquest diumenge víctimes del coronavirus i tres ho van fer dissabte, segons dades fetes públiques pel Departament de Salut. La xifra total de morts a la demarcació des de l'inici de la pandèmia és de 66 en aquests moments.

Segons Salut, ara mateix hi ha 790 persones que han donat positiu a la prova del COVID_19 i 104 estan en estat greu. Les xifres han disminuït respecte a divendres perquè la Generalitat ha canviat el criteri informatiu aquest cap de setmana i ha passat a donar només el nombre de positius confirmats.

La comarca amb més positius és el Gironès amb 365, seguit de la Selva amb 156 i la Garrotxa amb 99. A l'altre extrem, el Ripollès, amb 8 casos confirmats i el Baix Empordà amb 12 són els que registren una menor incidència del virus. A l'Alt Empordà hi ha 22 casos confirmats i al Pla de l'Estany 50.

Aquest diumenge ha tornat a créixer força el nombre de sanitaris infectats. Són 408 en aquests moments i la xifra segueix creixent. Per contra, 138 ja han estat donades d'alta després d'haver superat la malaltia.

L’hospital Trueta de Girona ha fet una crida per aconseguir mascaretes de busseig per utilitzar-les per als respiradors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00