Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Averías

Coeval gestiona la reparació de la greu averia de Movistar

Els usuaris de la companyia a Ontinyent van perdre la connexió a internet durant més de 48 hores

Foto d'un usuari d'internet / Luis Alvarez

Ontinyent

Des del passat diumenge per la nit fins al dimarts de vesprada, la companyia Movistar va estar sense poder subministrar internet degut a una gran averia, deixant sense accés a la xarxa a una gran quantitat de veïns particulars, empreses i polígons.

Va ser dimarts a poqueta nit quan la companyia, gràcies a la gestió de COEVAL, que demanava màxima prioritat, però no aconseguia tindre un flux continu de dades, i l’internet anava i tornava constantment.

Este matí s’ha aconseguit recuperar el fluxe de dades constant, pel que a pesar que més de 48 hores després, tot ha tornat a la normalitat. A l’espai Hoy por Hoy de la Vall d’Albaida hem pogut parlar amb Vicent Donat, president de Coeval, que ens ha explicat el perquè d’aquesta averia i nega que haja sigut per la sobresaturació del teletreball, del que comenta, totes les empreses d’internet estan fent-ho genial.

Vicent Donat explica els motius de l'averia de Movistar a Ontinyent

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1585753722151/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des de Coeval recomanen ara que cada empresa o particular afectat per esta caiguda del servici toque al 1489 i presenten les reclamacions oportunes per tractar de rebre l’indemnització per la falta de servei.

Vicent Donat també ha enviat un missatge d’unitat per superar els problemes tant durant la crisis del Covid-19, com una vegada pase.

Des de Coeval envien un missatge d'unitat

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1585753716073/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00