Sociedad
CORONAVIRUS

"Missatges amb cor" per als padrins confinats en hotels

La direcció de l'estabiliment que acull els avis engega una campanya perquè persones de totes les edats enviïn missatges positius als residents que es troben aïllats pel coronavirus

Una padrina llegint un dels missatges amb cor. / Arxiu Daguisa Hotels

Andorra la Vella

La direcció del grup Daguisa Hotels, els establiments que allotgen els padrins del Cedre confinats per prevenir-los del contagi del coronavirus, ha engegat una campanya solidària anomenada "Missatges amb cor". Es tracta d'una iniciativa que pretén recollir missatges de suport i d'esperança a les persones confinades als hotels de la cadena.

Aquesta nova iniciativa compta amb l’aprovació i la supervisió dels responsables del Cedre i del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), i amb la col·laboració dels voluntaris de la Creu Roja que estan atenent aquestes persones grans.

Persones de totes les edats poden fer arribar missatges d’esperança en el format que desitgin (cartes, cançons, dibuixos, fotos, vídeos, etc.) per tal d’animar les persones grans del Cedre que, a causa del coronavirus, no poden rebre visites dels seus familiars i estan força aïllades, amb tot el que això suposa per a la seva salut com angoixa o tristesa.

Per alleugerir en la mesura del possible aquesta situació, la direcció de Daguisa Hotels ha habilitat un correu electrònic al qual es poden fer arribar aquests missatges d’esperança (recepciofenix@daguisa.com).

Una vegada els hagin rebut, els responsables del Grup els posaran a disposició del personal de la Creu Roja que està fent l’acompanyament de les persones grans, perquè aquestes puguin veure aquests missatges d’ànims ja sigui impresos en un paper o en un dispositiu portàtil.

A més, els promotors de Daguisa Hotels i Bomosa que han engegat aquesta iniciativa s’han posat a disposició de qualsevol centre que pugui necessitar que aquests missatges d’esperança es facin arribar a les persones que està atenent (ja siguin malalts, gent gran, etcètera), de manera que aquesta iniciativa que ara comença amb les persones grans del Cedre es pugui estendre a qualsevol persona d’Andorra que estigui vivint una dificultat afegida amb motiu del coronavirus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00