Sociedad
Coronavirus Covid-19

Huawei dona 100.000 mascaretes de protecció sanitària

Ho fa a través d'Andorra Telecom qui ahir va fer la primera entrega de 70.000 del tipus FFP2

Mascareta de protecció sanitària FPP2 / Arxiu ACN

Andorra la Vella

Huawei dona 100.000 mascaretes de protecció sanitària.

Ho fa a través d’Andorra Telecom qui ahir va fer la primera entrega de 70.000 mascaretes quirúrgiques, a l’espera d’una segona de 30.000 més del tipus FFP2.

Aquest material se centralitzarà a través del punt de recollida del Govern, a les instal·lacions del COEX, perquè les autoritats sanitàries el distribueixin entre els col·lectius que lluiten contra la pandèmia.

Per la seva part, Mascaretes d’Andorra ja ha entregat gairebé 5.000 mascaretes casolanes al Govern, gairebé 2.000 en els darrers quatre dies.

Makers Andorra reprén la fabricació en 3D

De la seva banda, Makers Andorra ha reprès la producció de viseres protectores.

La comunitat ha tornat a engegar la maquinària després de les paraules del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en què manifestava que ahir possiblement s’havia expressat malament i que des del SAAS li havien tramès que aquest material era necessari.

En un comunicat, agraeixen i valoren molt el suport del Govern i manifesten que la seva intenció és estar alineats amb les necessitats del país. En aquest sentit, posen de relleu que prioritzaran les entregues urgents i destinades als professionals de la salut en situació de risc. Recorden que es tracta d’un material complementari que en cap cas substitueix les mascaretes reglamentàries.

Finalment, pel que fa a la integració de nous membres, manifesten que tothom que vulgui sumar-se al projecte serà benvingut.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00