Deportes

"Lautaro puede aportar gol y carácter"

Fabio Radaelli va descobrir Lautaro Martínez i el va fitxar per Racing de Avellaneda fa set anys, quan era coordinador de les categories inferiors del club argentí. Avui ho ha explicat al Què T'hi jugues.

Entrevista a Fabio Radaelli, descobridor de Lautaro Martínez: "Puede aportar gol y carácter, no tiene techo"

Entrevista a Fabio Radaelli, descobridor de Lautaro Martínez: "Puede aportar gol y carácter, no tiene techo"

07:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1585830507135/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Lautaro Martínez és el preferit de la direcció esportiva del Barça per reforçar la davantera la propera temporada. El president, Josep Maria Bartomeu, aposta per Neymar perquè creu que el brasiler ofereix rendiment assegurat i encaixaria al vestidor, però els responsables de l’àrea esportiva consideren més interessant el perfil de Lautaro Martínez: és jove (té 22 anys), té ambició, posaria pressió a Luis Suárez y és un futbolista versàtil.

“Estamos hablando de un jugador de clase A, dónde se lo proponga podrà triunfar porque es un excelente jugador a pesar de su juventud”, ha explicat Fabio Radaelli, el descobridor de Lautaro Martínez avui al Què T’hi jugues de SER Catalunya. Radaelli és qui el va fitxar del modest Club Social y Deportivo Liniers i el va portar a Racing de Avellaneda on va fer el salt al futbol professional, i té molt clar el que Lautaro li podria aportar al Barça: “Principalmente gol. Es un jugador técnicamente muy Bueno, maneja muy bien los dos perfiles y es buen cabeceador. Es un jugador muy completo a pesar de la corta edad que tiene”.

Radaelli veu Lautaro com un davanter centre pur, per ocupar el lloc de Luis Suárez: “Su puesto es de nueve, de delantero centro, en el lugar de Suárez. Los que juegan bien a veces pueden jugar de otras coses también, pero no lo veo en otro lugar, porque tiene mucho gol”. Té gol i té un caràcter i una personalitat molt destacables: “El sobrenombre de él, “toro”, ya indica que es un jugador con un carácter muy importante”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00