Última hora

ELECCIONES EUSKADI Rocían con gas pimienta al candidato del PNV, Imanol Pradales, en la salida de un mitin

Economia y negocios
Emprendedores

Pintes de la natura

Bioblanqueta, ideat per David Ferre, planteja fabricar batidors amb les restes de la poda d'arbres

La iniciativa rep el premi a millor projecte Agropecuari o Agroalimentari de la Mancomunitat de L' Alcoià i El Comtat

Arrel 08-04-2020

Arrel 08-04-2020

22:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1586354577_923344/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Banyeres de Mariola

David Ferre ha guanyat el premi a millor projecte Agropecuari o Agroalimentari de la Mancomunitat de L’ Alcoià i El Comtat amb Bioblanqueta, una iniciativa que té com a objectiu fabricar pintes amb les restes de poda d’arbres de bancals de la comarca.

El jove emprenedor, en Arrel, ha explicat que la idea d’aquest projecte va sorgir al plantejar-se com donar-li un segon ús, per exemple, a la matèria generada després de tallar les rames d’olivera o ametler.

Ferre planteja que els primers passos per poder fer realitat aquesta idea és “contactar amb el personal que tenen bancals, sobretot està enfocat a ametller i olivera, per obtindre les restes de la poda. Després triturar-les, fer una matèria homgènea, i convertir-la en planxes per donar-li forma de pintes”.

De moment, com ha assenyalat Ferre, “és una idea” i “en un futur proper investigar si tindria ixida i tenir suport”. Un desenvolupament d’un projecte que espera fer realitat “en uns dos anys”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00