Sociedad

Bargalló reconeix que 55.000 famílies no poden seguir el curs online, però promet 23.000 paquets de dades

El conseller d'Ensenyament, en una entrevista a l'Aquí Cuní, afirma que "el concepte d'aprovat general és antiqüat"

ENTREVISTA Josep Bargalló (conseller Ensenyament): "Itàlia ha tirat enrere l'aprovat general. Ara està posant condicionants. El concepte d'aprovat general és antiqüat"

ENTREVISTA Josep Bargalló (conseller Ensenyament): "Itàlia ha tirat enrere l'aprovat general. Ara està posant condicionants. El concepte d'aprovat general és antiqüat"

10:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1586331849778/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Recollim alguns titulars que ha deixat l'entrevista a l'Aquí Cuní al conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló:

"Hauriem de poder tornar a les aules abans de Sant Joan.

El problema de manca de mitjans tecnològics a les famílies és evident i és un reflex de la societat que tenim. Calculem que hi ha unes 55000 famílies que no disposen de connectivitat, tenen poques dades o no compten amb els dispositius necessaris. Estem treballant en aquest sentit. Fent-los arribar connectivitat i dispositivus. Tindrem 23.000 paquests de dades. Creiem que tindrem el número suficient i llavors caldrà fer-los arribar a les famílies.

Itàlia ha tirat enrere l'aprovat general. Ara està posant condicionants. El concepte d'aprovat general és antiqüat.

El curs no es va acabar el 12 de març. Però els alumnes no han de suspendre pel que facin a partir de Setmana Santa

El que hem de fer ara és recuperar si alguna cosa no s'havia fet bé abans. Hem de mantenir hàbits de treballs i altres com la lectura, que això sumi però en cap cas que resti.

Allargar el curs en ell mateix, no. Primer hem de saber quanta gent tenim en cada nivell i cada centre. Si allarguessim fins agost, el curs vinent no començaria fins novembre. Vestiríem un sant i despullaríem un altre.

El curs acabarà com estava previst.

Nosaltres paguem íntegrament tot el sou del professorat de l'escolarització obligatòria de la concertada i les despeses de manteniment. Una altra cosa és que pugui ser més cara del que paguem. És cert que hi ha altres activitats que intervenen els pares."

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00