Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Fontllonga cancel.la les Festes Majors de l'estiu i destina els diners a la investigació del Covid

Els 5.000 euros pressupostats aniran a l'hospital Trias i Pujol de Badalona

Una vista del poble de Fontllonga

Una vista del poble de Fontllonga / Josep Maria Camarasa

Aquests dies són diversos els càrrecs polítics i públics que han decidit donar un percentatge de les seves retribucions a recerques per una vacuna del Covid-19. Avui els expliquem el cas d'una entitat menor descentralitzada, -un ajuntament pedani-, que ha decidit cancel·lar les festes locals aquest estiu, i destinar el pressupost de 5.000 euros a la investigació.

És un petit gest, però significatiu si es té en compte que Fontllonga d'Ametlla, a la Noguera, que inclou els pobles de l'Ametlla i Figuerola de Meià, té menys de 150 habitants. I sense saber si a l'estiu –juliol i agost, segons el poble- es podran o no fer festes majors, ja han decidit no fer-les “per respecte i per solidaritat”

Diners, que tot i què pot semblar una quantitat petita, per aquests nuclis anirien bé, per exemple, per arranjar camins. Però en veu de l'alcalde pedani (president de la EMD), Josep Maria Camarasa, prefereixen destinar-los a la investigació. “Sóc conscient que tots els ajuntaments i entitats sempre tenim dificultats econòmiques, i es podria pensar en destinar-los a una altra partida. Bé, depèn de la solidaritat en què es vulgui implicar –amb la crisi sanitària- , depèn del criteri de cada gestió municipal, es tot molt respectable.

Ja ha decidit que els 5.000 euros de les Festes Majors de l’Entitat Menor de Fontllonga, aniran a parar a l’hospital Trias i Pujol de Badalona, en el projecte d’investigació que està fent el centre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?