Sociedad

La Universitat de Lleida descarta l'aprovat generalitzat als seus estudiants

Els alumnes podran demanar una avaluació alternativa d'una o més assignatures

Un equip informàtic / RÀDIO LLEIDA

Lleida

A la Universitat de Lleida no es planteja l'aprovat generalitzat acordat per l'ensenyament obligatori, però sí que la directriu és que l'avaluació dels alumnes sigui flexible, donada la realitat d'aquest segon semestre lectiu per a l'ensenyament superior. A més, els alumnes també podran demanar una avaluació alternativa d'una o més assignatures.

Les classes, els treballs, la presentació de projectes, la defensa de tesis, fins i tot les pràctiques es faran de forma telemàtica i comptaran igual que si es fessin de forma presencial. “Ara hem obert, ho obrirem la propera setmana, un període per què el professorat pugui modificar els sistemes d’avaluació, si s’escau, així com els continguts amb l’objectiu de flexibilitzar-los a la nova modalitat de docència on-line” assevera el vicerector d'Ordenació Acadèmica, Francesc Giné.

Per assegurar-se que tots els professors i tots els alumnes de totes les facultats estan connectats on line, la UdL s'ha proveït d'un enllaç on comunicar les mancances per tal de cobrir-les. De moment, s'ha atès la demanda de 4 docents i també d'alumnes.

La previsió és que fins i tot els exàmens de recuperació de finals de juny o principis de juliol siguin on line.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00