Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

La Mancomunitat activa nous canals d'informació i entreteniment en temps de confinament

Un assistent virtual per a informar sobre el COVID-19, activitats de coeducació o referències per accedir a formació online formen part de l'oferta que apropa l'òrgan supramunicipal als veïns de L' Alcoià i El Comtat

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat oferta nous canals de informació i entreteniment per al confinament.

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat oferta nous canals de informació i entreteniment per al confinament. / Radio Alcoy

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat seguix sumant nous recursos per continuar informant a la ciutadania i, també, apropar-los noves ferramentes per a l’entreteniment i la formació en aquestos temps de confinament.

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) ha publicat al web empleo.lamancomunitat.org un llistat de cursos als que es poden accedir mitjançant els enllaços que es presenten. D’aquesta oferta formativa i sobre el servei d’informació i assessorament sobre ajudes hem parlat en Arrel amb Inma Sancho, agent de la ADL.

El Servei de Transport Universitari (STU) ha quedat suspés després de la resolució publicada pel rectorat de la Universitat d’Alacant de que no hi haurà classes presencials fins a acabar el curs. En la secció, Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, ha explicat el procediment que s’ha de dur a terme per a guardar-se per al proper curs els viatges que encara no s’havien consumit o com està efectuant-se la devolució de l’abonament per a aquells estudiants que el proper any acadèmic ja no es desplaçaran a Alacant.

Jover, així mateix, ha avançat les iniciatives en que estan treballant des de l’àrea de Turisme per oferir a través del web de la Mancomunitat, com és el cas de un joc de preguntes, a través de la ferramenta Kahoot, per seguir coneixent les tradicions, el patrimoni o la gastronomia de les poblacions de L’Alcoià i El Comtat que integren la Mancomunitat.

Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat, també ha enumerat en Arrel les propostes per a tots els públics per realitzar des de casa. Entre les novetats, hi ha recursos com un recull de material audiovisual o narratiu relacionat amb la igualtat.

En la web de la Mancomunitat, així mateix, s’ha activat un assistent virtual per respondre a qüestions relacionades amb la crisis del coronavirus i Dueñas, per últim, explica el mecanisme d’un concurs de dibuix, adreçat als xiquets i xiquetes fins als 12 anys, amb el premi de guanyar unes entrades per al Safari d’Aitana.

És una inciativa solidària, com expliquen des de la Mancomunitat, per ajudar al manteniment i a l’abastiment d’aliments als animals que resideixen en aquest enclau de Penàguila.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?