Sociedad
Coronavirus Covid-19

Cauen els casos de coronavirus crítics al Camp de Tarragona

Reus gairebé redueix a la meitat els casos en la darrera setmana i el conjunt del territori passa d'un màxim de 67 casos a primers d'abril a 42 actualment.

Interior d'un hospital. / ACN

Tarragona

Les UCI's del Sant Joan de Reus i de Santa Tecla i Joan XXIII a Tarragona treballen ara mateix com ho feien a finals del mes de març, quan va arrencar el període amb xifres d'ocupació més altes.

El pitjor dia va ser el 4 d'abril: 67 llits de malalts greus ocupats pel COVID -19, més que la capacitat que teníen junts els tres hospitals amb unitats de cures intensives abans de l'inici de la crisi. Ara la situació ha canviat: aquesta setmana són 42 els malalts crítics, després de diversos dies de davallada progressiva.

Segons dades de l'hospital Sant Joan a les que ha tingut accés Ràdio Reus, en la darrera setmana s'ha passat de 21 malalts crítics a només 13.

Recompte d’afectació

Al Camp de Tarragona hi ha hagut 17 víctimes mortals en les darreres hores, 4 menys que ahir, i les sis comarques acumulen un total de 287 morts des de l'inici de la crisi. 37 més a les Terres de l'Ebre. D'aquests 324, 89 han perdut la vida en residències.

Disminueix el número de nous contagis: ahir només 33 casos nous positius després d'haver-los practicat el test PCR. Al Camp de Tarragona hi ha hagut un total de 1541 casos positius, 180 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a casos que Salut qualifica de sospitosos: més de 4.300 al Camp de Tarragona, i gairebé 1.500 a les Terres de l'Ebre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00