Sábado, 18 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Les escriptores manen

Selecció de Sant Jordi Sorollosa

Sebastià Alzamora, Eva Baltasar, Gemma Ruiz i Irene Solà

Sebastià Alzamora, Eva Baltasar, Gemma Ruiz i Irene Solà / Cadena SER

Des del confinament no hi ha una llista oficial de vendes de llibres. L’última estava encapçalada per cinc escriptores. Algunes han passat les últimes setmanes per Soroll. Aquí podreu recuperar les converses amb elles i altres autors que publiquen novetat en el Sant Jordi més atípic de la història.

Eva Baltasar, ‘Boulder’ (Club Editor)

‘Boulder’ vol dir ‘roca’ i és el pseudònim de la protagonista, la cuinera d'un vaixell mercant. Una dona solitària que troba la felicitat i la pau en l’aïllament però que s’enamora d’una altra dona que vol ser mare. Continuació de la trilogia encetada amb l’èxit ‘Permagel’. (Escolta entrevista des del minut 12’).

Gemma Ruiz, ‘Ca la Wenling’ (Proa)

A Catalunya viuen uns 60.000 xinesos. Amb quants d’ells ens hem relacionat més enllà de demanar-los un cafè, un tallat de cabell o qualsevol andròmina de basar? La periodista de TV3 s’acosta a la realitat dels nostres veïns xinesos a la seva segona novel·la. (Escolta entrevista des del minut 5’).

Laia Aguilar, ‘Pluja d’Estels’ (Destino) Premi Josep Pla

Un grup d’amics que es coneixen des de la universitat es retroben en una casa de Portlligat per gaudir de les llàgrimes de Sant Llorenç. Però falta algú, la Paula. La seva absència i una tragèdia pesen sobre la reunió. (Escolta entrevista des del minut 26’).

Irene Solà, ‘Canto jo i la muntanya balla’ (Anagrama)

Un relat polifònic amarat de natura i misticisme, on hi ressonen les veus dels grans de la literatura sense que la seva desaparegui. El llibre es va publicar l’any passat però continua sent un dels més demanats. (Escolta entrevista).

Sebastià Alzamora, ‘Els reis del món’ (Proa)

Un dels autors més premiats de les lletres catalanes ficciona la trobada entre dues personalitats del segle XX: el banquer Juan March, un dels homes més rics del món, i una autoritat mundial en pensament místic hindú, Joan Mascaró. (Escolta entrevista des del minut 5’).

Vicens Pagès, ‘Memòria vintage’ (Empúries)

Un viatge sentimental a les dècades dels 70 i 80. Anys on els fills del ‘baby boom’ s’anaven fent grans jugant a la sala de màquines, anant en 600, saltant al plínton o demanant un ‘lumumba’. Un diccionari amb 400 entrades, ‘de l'home a la Lluna a Pulp Fiction’. (Escolta entrevista des del minut 5’).

Llibres de música

Biografies i llibres d’entrevistes d’estrelles del rock publicades pel segell Cúpula. Alguns ja desapareguts com Leonard Cohen o Lou Reed i d’altres vius i en actiu com Keith Richards, Iggy Pop o Jimmy Page de Led Zepellin. (Escolta entrevista des del 29’).

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?