Viernes, 23 de Abril de 2021

Otras localidades

DEBATE 4-M EN LA SER DEBATE 4-M EN LA SER Àngels Barceló modera el debate del 4-M: abre Pablo Iglesias y cierra Mónica García

Més consum de pomes i peres

El mes de març ha estat el més important en vendes de poma dels darrers 5 anys, i, l'abril -quan es tanqui- va pel mateix camí.

Central Fruitera (arxiu)

Central Fruitera (arxiu) / ACN

El mes de març ha estat el més important en vendes de poma dels darrers 5 anys, i, l'abril -quan es tanqui- va pel mateix camí. Un dels motius és el confinament, que no només fa que es mengi més sinó que també es menja més fruita entre hores.

Això es reflecteix en la disminució de l'estocatge de poma i pera de la campanya passada emmagatzemada en les càmeres frigorífiques de les centrals fruiteres. Manel Simon, és el director d'Afrucat, l'organització de productors a tot Catalunya, i afirma que els darrers estudis publicats mostren que “durant el confinament es menja més, i, ha incrementat en un 74 % el picar entre menjades” I és aquí on entra la fruita.

Aquest repunt en nota en l’elevada rotació que es dona en els supermercats, que veuen com la població està optant pel producte local i de proximitat. Tot i l'augment de demanda del mercat interior els preus “es mantenen estables”, assegura Simon.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?