Sociedad

Sant Jordi mira al juliol

Sant Jordi atípic des de casa, les llibreries tancades i la mirada posada al mes de Juliol. Un dels dilemes d'aquests dies es si demanem que ens enviïn els llibres a casa o comprar-los ara i recollir-los quant les llibreries obrin , en qualsevol cas el sector del llibre té una petita esperança però no pas pel dia d'avui, sinó el 23 de juliol quan volen treure les parades al carrer.

El sector del llibre xifra les seves esperances en el 23 de juliol quan volen treure les parades al carrer(EUROPA PRESS)

Barcelona

Tant el Gremi d’Editors com el de llibreters diuen que les dues opcions de compra son vàlides i que l’important és donar suport a un ecosistema fràgil Maria Carme Ferrer,. Presidenta del gremi de llibreters diu que és un Sant Jordi trist però que “hem d’estar animats , tirar endavant i que aquesta crisi no s’emporti llibreries per endavant, tots hem de posar el nostre gra de sorra”

Des del sector es mira ja al 23 de juliol un dia del llibre i la rosa diferent que preveuen amb mascaretes, respectant el distanciament però amb parades al carrer i autors signant. Patrici Tixis president del Gremi d’Editors creu que “ seria bonic poder celebrar el dia el llibre i la rosa com un dels primers actes festius després del confinament donaria idea de la importància que li atorga la societat al món del llibre”

Tot i això tant llibreters com editors creuen que sumen tots dos dies el d’avui i el 23 de juliol les vendes totals quedaran molt lluny del milió i mig de llibres venuts l’any passat i els 22 milions d’euros de facturació.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad