Sociedad

La UdG reparteix 20 ordinadors i 80 mòdems per revertir la bretxa digital

L'aturada per la pandèmia ha generat per ara 7 milions d'euros de pèrdues per la universitat

El rector de la UdG, Quim Salvi / Ràdio Girona

Girona

La Universitat de Girona ha repartit portàtils a una vintena d’estudiants i una vuintena de llapis de connexió a Internet perquè pugui seguir els estudis des de casa, segons ha explicat el rector en una entrevista al programa Soroll.

La universitat té coll avall que acabarà l’any des de casa i si calgués per motius sanitaris podrien mantenir aquestes mesures fins a la tardor, a través del pla que té activat el centre.

Per revertir la bretxa digital dels estudiants que han de treballar a casa, el rector Quim Salvi ha explicat que tenen un programa d’ajuda amb el qual han repartit una vintena de portàtils i uns 80 mòdems de 3G per garantir la connexió a Internet.

Quim Salvi, rector de la UdG a Soroll per parlar dels efectes del Coronavirus

09:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588074428049/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També ha explicat que estan adaptant proves i assignatures pels estudiants de medicina i infermeria que s’han ofert per ajudar als hospitals.

A banda, l’aturada per la pandèmia ha generat per ara 7 milions d’euros de pèrdues per la universitat, ja que han baixat els ingressos pels convenis amb les empreses, i en canvi han augmentat les despeses imprevistes. El rector demana a la Generalitat que surti al rescat de la situació financera a la que es troben les universitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00