Sociedad
Violencia

La Policia Nacional deté a una dona per violació de domicili i atemptat a l'autoritat

La detinguda, de 37 anys, va escupir i agredir a un dels agents que la traslladava

Imatge d'arxiu d'un dels cotxes de la Policia Nacional / Policia Nacional

Ontinyent

Agents de la Policia Nacional van detindre a Ontinyent a una dona de 37 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte de violació de domicili i atemptat, després de trencar un cristall d'un habitatge i entrar al domicili d'un conegut. Durant el trasllat a dependències policials va agredir als agents.

Els fets van ocórrer sobre les 5 i mitja de la vesprada de diumenge, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigissin a un domicili d'Ontinyent, on pel que sembla una dona estava intentant entrar per força en un habitatge.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home apuntat al balcó demanant ajuda, ja que una dona estava intentant agredir-lo. Davant la urgència de la situació els agents van entrar ràpidament a la casa i van localitzar a una dona xillant a l'home que demanava ajuda, per la qual cosa els agents van calmar la situació per a aclarir el succeït.

Els agents van poder sabers que els dos es coneixien, i que la dona es va presentar en el domicili colpejant la porta per a posteriorment trencar un cristall i accedir a aquest, tenint l'habitant que resguardar-se en una de les habitacions ja que estava molt alterada. Quan la dona va aconseguir obrir la porta d'una puntada, el va mossegar i li va pegar una colzada

Els policies després de realitzar diversos esbrinaments van detenir a la dona com a presumpta autora d'un delicte de violació de domicili.

La detinguda en el trasllat i en dependències policials es va mostrar agressiva amb els agents, arribant a escopir a un d'ells, donant-li una puntada a un altre, el qual va haver de ser assistit a l'hospital general, a més d'insultar i amenaçar-los, per la qual cosa també se li va imputar un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

La detinguda, amb antecedents policials, ja es troba a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00