Sociedad

Periodistes i locutors de Ser Catalunya i Els40 llegeixen cartes anònimes als malalts de covid

Cartes anònimes per als malalts de covid / Cadena SER

Barcelona

Periodistes i locutors de Ser Catalunya i Els40 participen en una iniciativa solidària impulsada per Hype Fest per portar missatges d’esperança als malalts de Covid19 ingressats en una vintena d’hospitals catalans. Hi ha centres de Girona, Barcelona, Lleida, Tarragona, Granollers, Terrassa, Badalona i Sant Cugat del Vallès.

Són cartes anònimes adreçades a pacients anònims i firmades per persones de totes les edats que han respost a la crida de Hype Fest per fer arribar missatges d’ànim als malalts. Aquesta empresa organitzadora d’esdeveniments es va posar en contacte amb els hospitals que hi participen i a cada centre han trobat infermeres que hi col·laboren.

Fins ara imprimien les cartes i les donaven als pacients perquè les llegissin. A partir d’ara les poden fer escoltar als pacients, llegides per periodistes i locutors de Ser Catalunya i Els40. Hi participen professionals com Sique Rodríguez, Raül Muxach, Rosa Badia, Adrià Ortega, Neus González, Anna Puigboltas, David Parreño, Màxim Castillo, Víctor de la Torre, Josep Bartomeus, Clara Pàmies, Mercè March o Eva Hidalgo.

A aquesta iniciativa s’hi han afegit els alumnes de quart de primària de l’escola Educem de Granollers, que han escrit cartes adreçades a les persones ingressades amb covid19.

Qualsevol interessat a fer arribar una carta de suport als hospitals la pot enviar a iniciativas@hypefestbcn.es

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00