Jueves, 22 de Abril de 2021

Otras localidades

DEBATE 4-M EN LA SER DEBATE 4-M EN LA SER Àngels Barceló modera este viernes el debate electoral del 4-M

Obres que es 'desconfinen' al declarar-se bàsiques

La rotonda de Corbins, el túnel de Tres Ponts o les corbes de Tonyon en són algunes de la mitja dotzena que es reprenen

Millora local. Millora de nus. Ordenació de cruïlla a la carretera C-12, PK 147+710. Tram: Corbins

Millora local. Millora de nus. Ordenació de cruïlla a la carretera C-12, PK 147+710. Tram: Corbins / TES

El govern català reprendrà determinades obres en carreteres de la demarcació de Lleida, -Ponent i Pirineu- que amb el coronavirus havien quedat suspeses. Són obres que ara s'han declarat bàsiques per garantir la seguretat de les persones, i que el calendari apressa perquè s'han de fer en període estiuenc

Entre les obres noves que es començaran hi ha la ordenació de la rotonda de Corbins -escola Alba- a la C-12 que estava pressupostada en prop de 700 mil euros. També es faran correccions de corbes a la carretera de Tuixen en el tram de Adraén (la Vansa i Fórnols) - cruïlla d'Ortedó, amb l'LV-4008 (Alàs i Cerc) per un import de 3,5 milions. I les viseres antiallaus a la C-28 en el tram Baquèira - Vall de Ruda (Naut Aran), per uns 2 milions d’euros. I, en obra ja començada, es reprendran els treballs en el túnel de ponts a la C-14 –obres per 35 milions que van quedar aturades pel Covid- o la millora de les corbes de Tonyon al port de la Bonaigua pressupostades en uns 6 milions d’euros. I, finalment la de nus a Alcarràs, a la carretera N-II.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, diu, en declaracions a Ràdio Lleida, que no fer aquestes obres “crea unes condicions de risc o inseguretat que no compensa el benefici que pot suposar tenir-les aturades per la crisi del coronavirus”. Són obres, diu Gavín, que no mobilitzen gaire treballadors, i, que permeten mantenir les distàncies de seguretat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?