Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Agullent suspèn definitivament les seues festes de Moros i Cristians

La decisió s'ha pres després d'una consulta amb els festers i càrrecs

Imatge de les festes de Moros i Cristians de l'any 2019 / Ajuntament d'Agullent

Ontinyent

Després de setmanes de conversacions i anar prenent mesures escalonades, la Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent han pres la decisió definitiva de suspendre les festes d’aquest 2020 degut a la crisi del Covid-19.

La Junta ha emés un comunicat oficial al que informen que s’han suspés “davant una imprecisió que no ens permet marcar terminis segurs per a la celebració de les festes de Moros i Cristians amb les degudes garanties al llarg de 2020”. A banda comenten que “es presenta una situació econòmica i social especialment preocupant als pròxims mesos”.

La Junta de Festes s’ha posat en contacte amb els càrrecs festers, filaes, Ajuntament, Festers de Sant Vicent i rector per prendre la decisió més responsable i han comunicat: la suspensió de les festes de Moros i Cristians al llarg de 2020; la celebració de les festes 2021 amb les dates habituals de celebració, així com capitanies i càrrecs festers que hi havia per a aquest any; i la celebració dels actes de Sant Vicent junt a les festes de 2021 amb els mateixos càrrecs festers que hi havia per a aquest any.

Han volgut agrair la predisposició de totes les filaes, especialment les que ostentaven càrrec per a aquesta edició 2020 de les festes per donar suport de forma unànime a la decisió presa.

Escoltem a Marisol Fernández, regidora de festes d'Agullent, que ens ha contat a l'Hoy por hoy Vall d'Albaida el procés que han seguit per arribar a aquesta suspensió

La Regidora de Festes d'Agullent explica el procés fins a la suspensió dels MiC 2020

00:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588169719743/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00