Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

La crisi del covid19 deixa un impacte de 7,2 milions d'euros a Girona ciutat

L'alcaldessa Marta Madrenas demana a l'Estat que els permeti augmentar deute i reclama préstecs bancaris a interès zero

L'alcaldessa Marta Madrenas i la regidora d'Hisenda Maria Àngels Planas / Ajuntament de Girona

Girona

La crisi del coronavirus ha deixat, de moment, un impacte econòmic de 7,2 milions d'euros a les arques de l'Ajuntament de Girona.

Per una banda, per tots aquells diners que s'han deixat d'ingressar - al voltant de 6 milions d'euros-  i per l'altra, per totes aquelles despeses extraordinàries i ajudes a les quals s'ha hagut de fer front - 1 milió 2 mil euros. D'aquest milió 200 mil euros, 870 mil han estat destinats a serveis socials: a targetes per famílies que no poden omplir el carro de la compra o a habilitar el pavelló de Palau per a persones sensesostre. Ho ha explicat la regidora d'Hisenda, Maria Àngels Planas.

Maria Àngels Planas, regidora d'Hisenda de Girona

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588253792450/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'alcaldessa, Marta Madrenas, reclama a la Moncloa que els permeti endeutar-se i també creu que els bancs haurien de concedir préstecs a interès zero al món local.

Pel que fa al desconfinament, Madrenas ja ha avançat que preparen un protocol i s'impulsaran mesures com ampliar passos de vianants i reduir el trànsit motoritzat per garantir distàncies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00