Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

Pla per reactivar el sector esportiu

L'Andorra Esports Clúster proposa la creació d'una Mesa Sectorial per impulsar el projecte Andorra Saludable

Una de les etapes del Tour de França del 2019. El clúster d'esports ha presentat al Govern un pla a dos anys per reactivar el sector després de la crisi del coronavirus. / MARCO BERTORELLO/ARXIU AFP

Andorra la Vella

L’Andorra Esports Clúster proposa la creació d’una Mesa Sectorial per reactivar del sector esportiu.

Estaria formada per representants dels ministeris de Cultura i Esports, i Turisme i per membres del clúster i tindria com a principal finalitat establir les línies per desenvolupar un pla que permeti reactivar l’activitat esportiva i en conseqüència l’activitat econòmica associada a ella. Així ho ha explicat la clúster manager, Gemma Riu.

El pla que han presentat a l’administració consta de sis punts, el primer dels quals seria la creació d’aquesta mesa. Seguiria un programa d’ajuts de dos anys a les empreses per incentivar-les a emprendre accions i nous projectes.

El tercer és crear un espai de diàleg amb les empreses sobre les mesures que surtin de la mesa. També formar un grup de treball amb el sector hoteler que, entre altres qüestions, busquin productes desestacionalitzats que aportin impuls econòmic i finalment, desenvolupar el projecte Andorra Saludable que vol millorar la salut de la nostra ciutadania mitjançant el foment de la pràctica de l’exercici físic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00