Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

El Girona podria reprendre els entrenaments individuals el divendres

El club anuncia la primera fase de retorn a l'activitat, que inclou tests als jugadors el dimecres

Imatge aèria dels camps d'entrenament de La Vinya.

Imatge aèria dels camps d'entrenament de La Vinya. / Imatge: Girona FC

Segons el calendari de retorn a l'activitat facilitat pel Girona FC, els jugadors del primer equip podrien tornar a entrenar-se individualment a les instal·lacions de La Vinya, com a molt aviat, aquest divendres.

Perquè això sigui possible, tots els jugadors, cos tècnic i empleats que treballen a La Vinya i tenen contacte amb l'equip hauran de passar tests de Covid_19 aquest dimecres i, si hi ha resultats i són satisfactoris, ja hi hauria activitat aquell divendres mateix.

El club ha informat que, seguint els protocols que dicta la Lliga, avui s'ha inspeccionat la ciutat esportiva de La Vinya -al PGA de Caldes de Malavella- i demà es farà la desinfecció d'aquestes instal·lacions.

El dimecres -segons el mateix protocol- els jugadors acudirien a La Vinya per passar els tests de Covid_19 i s'espera tenir resultats dos dies després.

De moment, és només una primera fase de retorn a l'activitat presencial però abans de poder tornar a disputar partits s'han de superar més fases per anar augmentant la quantitat de jugadors que podrien participar a l'entrenament.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?